Fredag!

God morgon bloggen!

Är på strålande humör idag och jag tror det är solen som gör det. Älskar när det är sol och att man kan vara ute.

Har inte gjort så mycket nu på morgonkvisten utan ska strax duscha/raka benen/ smörja in mig med sololja sedan lägga mig på balkongen och sola!:)

Vad som mer händer idag vet jag inte, får se helt enkelt,.

Ha det bra!

Torsdag!

LÖNING IDAG!

Jo, så är det! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter ett äpple. Ska alldeles strax byta om sen cykla till gymmet och träna en timma ungefär hade jag tänkt. Känner mig sugen på att komma igång med träningen igen!

Ingen sol idag heller, undrar om vi kommer få någon sol innan hösten kommer igen. Hoppas det iallafall.

Kolla in lite senare så ska jag skriva om ett tips då!

Seeyaa!

Träning!


Varför inga inlägg?!

Jaha, då kom aldrig inläggen jag skrev igår upp. Tror det är för vårt internet var väldigt segt igår och kom knappt fram någonstans.

Men iallafalll, idag finns det inte så mycket planerat, en sak vet jag iallafall och det är att jag ska sticka och träna på gymmet. Det var längesen och det kan behövas. Ser inte ut som det kommer bli fint väder idag heller så får väll fuska mig brun med b.u.s:)

Nåja, nu ska jag läsa lite andra bloggar
Ha det bra
Seeyaa

Måndag!

God morgon bloggen!

Har inte bloggat på en vecka nu och det är ju inte bra. Har jobbat hela veckan så det är därför som bloggen har fått lida, det ska förhoppningsvis inte hända mer.

Just nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag läser runt på andra bloggar, ska försöka hinna göra en header nu när jag är ledig så bloggen ser lite bättre ut. Är för tråkig nu! Har ju ingen kamera så får använda mig av min mobil därför kan de bli lite dåliga bilder men ska göra det bästa av det.

seeyaa!

Måndag!

Hej bloggen!

Ledsen för dålig uppdatering men jag gjorde ingenting igår så då hade jag inget att blogga om. Men nu e de ny vecka och nya tag!

Har redan hunnit jobba idag , men de gick bra. Är lite slut nu men de går nog snart över. Tänkte sticka ut och springa en runda nu innan min älskling kommer hem eller om jag gör de senare idag, får se helt enkelt!  Annars vet jag inte vad som kommer hända idag, se vad som dyker upp:)

Seyaa!

19;47

Hallå bloggen!:)

Nu har jag äntligen tid över till att skriva i bloggen, har ju haft min familj på besök!
Mycket trevligt var det, ett tag sen jag träffade dom sist. Klart man saknar dom då, de gör väll vem som helst.

Nu ska jag sätta mig vid tv:n hos min sjukliga man .

Seeyaa!

Lördag!

Tjaa bloggen!

Har precis varit en runda nere på marknaden och det var mysigt. Nu kommer mina föräldrar och mormor, farmor och hälsar på. Så vi ska grilla lite och senare gå en runda på marknaden igen. Det tycker jag ska bli trevligt!

Nu måste jag dra igen, seeyaa!

Färgning av utväxt!

Så , nu tänkte jag skriva lite om hur jag färgar min utväxt

Jag färgar alltid håret (utväxten eller vad som) när det behövs tvättas, eftersom jag tycker det är lättare. De är inte så glansigt och "halt" att jobba med. (svårt att förklara) Jag börjar med att dela upp håret i två delar, sen tar jag en slinga som är från ena sidan till andra och fortsätter så tills jag tagit allt hår fram till pannan. Jag lägger endast färg på det mörka håret, vill inte blondera det blonda igen eftersom det sliter på håret. Vill ju ha långt och fint hår!
Sen låter jag hårfärgen sitta i ungefär 50minuter, det brukar vara lagom för mig. Om håret blir gult använder jag alltid SILVERSCHAMPO, brukar använda de 2-3gånger ungefär för att det ska bli ljust.

Jag använder slingfärg eftersom att det sliter mindre på håret och det behövs inte så mycket färg för en utväxt. jag blandar färgen sen lägger den direkt i håret, använder alltså inte hättan.


Hårfärgen jag använder!

Glömsk?

Jag glömde ju skriva att vi har även varit och badat! Hur kan jag glömma de?! Jag är trött och då kan jag bli glömsk så jag skyller på det, Hehe.

Internet är segt så tänkte alldeles strax skriva ett inlägg om hur jag färgar mitt hår så det kommer upp idag, även om jag skriver det nu så kommer det ta ett tag innan det laddas upp(hatar mobilt internet)

Seeyaaa


Härlig dag!

Äntligen kan jag uppdatera, har inte haft tid innan. Min syrra ha iallafall kommit hit och det tycker jag om!

Detta har vi hunnit med idag :
  • Handlat
  • Lagat mat/ätit
  • Varit ute på en skogspromenad med hunden
  • Ätit chips & kollat på Talang


De e vad vi gjort , just nu sitter jag här och läser lite bloggar.M&E sitter och spelar kort.

/frideliine

Fredag!

Tjatja allihopa!

Fredag idag, vilket betyder att min syrra kommer idag, ska snart åka iväg och hämta upp henne. Var ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli roligt:)

Igår var jag och min pojkvän mest ute och hjälpte hans morfar med ett träd som vi sågade till, sen åkte vi även Mc, härlig känsla det där! Ålskar att åka Mc, men såklart om det är fint väder. jag färgade även min utväxt igår och det blev som det blev, tycker inte om nyfärgat hår och sen tycker jag bättre om när jag e lite mörk i hårbotten. Men det växer snart ut igen. Tänkte skriva ett inlägg senare idag om hur jag gör när jag färgar min utväxt :)

Nu ska jag städa vidare sen åka.

Seeya!

Torsdag!

Godmorgon regniga Sverige!

Just nu sitter jag och min pojkvän och kollar på tv, de är på Ringoling (vet ej hur det stavas) men ingen ringer in och säger rätt svar:s , börjar undra om det verkligen finns ett rätt svar. Men nog om det, finns ju någon som vinner lyckligt.

Idag har jag heller ingen aning om vad som händer faktiskt, båda är lediga så vi ska väll hitta på något antar jag:)

Skriver mer senare, när jag har lite mer att skriva om:)
Seeyaa!



Varför en massa regn?!

FAN VAD JAG HATAR DETTA SVENSKA VÄDRET; BARA EN MASSA REGN OCH KYLA!

Nåja, slut skrivit om vädret.
Idag har det inte hänt så värst mycket, har mest myst med pojkvännen och kollat på Biggest loser, bra och inspirerande program tycker jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se helt enkelt.
Seeyaa!

Onsdag!

Godmorgon bloggen!

Är ledsen för dålig uppdatering men kunde inte skriva mer igår, så berättar lite mer om gårdagen nu.

Jag var ju ute och sprang, vilket var skönt. Efter det snabba jag mig att duscha sen åkte jag och min pojkvän hem tills hans föräldrar eftersom han skulle testa kläder. Senare mot eftermiddagen kom hans familj på kalas och det var väll helt okej, tråkigt väder bara eftersom vi tänkte sitta ute på vår balkong. Vi följde senare med dom hem och var där ett tag men det var inte så länge eftersom jag fick migrän och tog min medicin sen sov jag hela kvällen/natten.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är fortfarande trött och det regnar ute. Finns inte mycket att göra då!

Nu ska jag fortsätta läsa andra bloggar och sen fixa med min design.

Seyaa!

Ut och springa!

Sådär, nu ska jag ut och springa en runda. Kan behövas!
Är sol ute och då får man energi såman orkar springa, iallafall jag.

Wish me luck!


Ny blogg!

Så nu har jag startat en ny blogg igen och det känns skönt. Har varit sugen på att blogga ett tag nu så dax att skriva:)

Ska fixa lite saker här på bloggen innan jag börjar skriva i den, eftersom jag vill att den ska vara fin, inte helt vit med en text bara.


Saker som ska fixas:
  • Headern
  • Bakgrundfärg/tapet
  • textstil

Seeyaa!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0