♥ outfit!


♥ torsdag!

Godmorgon bloggen!
Härligt väder idag med,fan vad jag älskar det! Ska strax snöra på mig skorna och köra hopprep i dag ute på altanen hade jag tänkt. Det är sjukt bra träning och man kan träna sin kondition väldigt mycket. Ett tips. Så jag får springa ikväll då även min älskling hänger med:)

♥ onsdag!

Vill börja med att säga: Grattis mamma♥
Solen skiner idag med, vilket är helt underbart. Blir nog att sola i eftermiddag.
Har hunnit springa en morgonrunda och fotat dagens outfit som kommer upp lite senare.

♥ outfit!

Här har ni dagens två outfit!

♥ happy me!


Är på så bra humör idag! Alla borde vara glada och lyckliga.

♥ tisdag!

Godmorgon bloggen!♥
Härligt väder idag igen, fan vad jag älskar sommaren! Har även invigt mina short idag och då måste det vara varmt.
JUst nu händer det inte så mycket, ska läsa lie bloggar sen sticka och jobba. I eftermiddag blir det att ligga och sola och senare ut och springa. Har verkligen fått upp ögonen för löpning:)
Ska hinna fota dagens outfit så den kommer upp om någon timme.

♥måndag!

Ny vecka, nya tag!
Solen skiner idag och det ska bli fint hela veckan. Hoppas det stämmer för då blir jag glad. Då kanske man får sommarkänslorna tillbaka.
Var ute imorse på en timmes pw, hur skönt som helst. Att kunna gå snabbt samtidigt som solen värmer och fåglarna kvittrar.
Ska alldeles strax iväg och jobba och i eftermiddag blir det att sola!

♥ klocka!

Idag har jag köpt en ny klocka!

♥ outfit!


♥ shopping i Göteborg

Gina Tricot 129:-
Gina Tricot 59:-
BikBok 129:-/99:-
BikBok 199:-
Åhléns 89:-

♥ lördag!

Hej bloggen!
Allt bra med er idag? Själv mår jag bara bra, är trött bara men inte så konstigt när det är såhär trist väder. Det är snart JULI månad och solen är här inte än. Jag tycker inte det känns som sommar riktigt.
Igår var jag som sagt i Göteborg, där vi var en runda på Nordstan och kollade samt shoppade lite. Väldigt stort var det och lite annorlunda. Åker gärna dit igen.
Sen gick vi tillbaka till Liseberg och åkte en massa, åkte även den nya Atmosfear. Trodde jag skulle dö! Har nog aldrig varit så spänd när jag åkt en karusell. Helst sjukt var det. Om ni åker dit måste ni testa den. Sen spelade vi lite men vann inget, som vanligt. Men tur hade vi med vädret och roligt var det.
Nu ska jag fota det jag köpte igår samt dagens outfit så kommer det upp under dagen.

♥ outfit!


♥fredag!

Godmorgon bloggen!
Någon som är vaken såhär tidigt? En ledig dag.
Snart bär det av till Göteborg, där vi ska till Liseberg och eventuellt Nordstan och shoppa lite. Har aldrig varit där tidigare. Så det ska bli spännande. Hoppas nu vädret håller i sig och att det blir en bra dag!
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!

♥ outfit!


♥ Hjälp!?

Jag behöver er hjälp! Hur får man håret att växa snabbt? Här är två bilder på hur långt jag vill ha det.

♥ onsdag!

Godmorgon godmorgon!
Allt bra mer er denna molniga onsdag?
Själv mår jag bra, sitter just och äter min mannagrynsgröt med färska jordgubbar. Underbart gott om ni frågar mig. HAr även varit ute och sprungit 5km nu på morgonkvisten. Hur skönt som helst, alldeles tyst är de. Man hör bara fåglarna och byggarbetarna.
Så behöver ni stressa ner spring/gå på morgonen.

♥ saknar!

Åh vad jag saknar mitt ljusa och lite längre hår! Har suttit och kollat på bilder sen i somras. Men jag var tvungen att göra som jag gjort med håret nu och låtit det vilat. Så kanske till hösten ska jag lägga in lite blonda slingor så det ser lite snyggt ut.

♥ pw!

Nu är det dags för mig att ta en skön och lång PW. Vädret är okej, inget regn och lagom kallt. Får hålla ett högt tempo så jag inte fryser:p

♥ tisdag!

Godmorgon bloggen!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag sådär, är trött. Så jag hoppade över morgonläpningen imorse och tar en runda senare i eftermiddag. Behöver vila jag med.
Har precis gjort en skål mannagrynsgröt och färska jordgubbar till det.Love it!
SKa fixa mer med bloggen idag hade jag tänkt, om jag nu fattar :p

♥ måndag!

Godmorgon bloggen!
Här sitter jag och äter keso till frukost, ganska mäktigt men gott. Vid sju var jag ute och sprang min morgonrunda på 5km. Älskar att springa på morgonen, när allt är tyst. Man hör endast fåglarna och stegen man tar. Perfekt väder att springa i också.
Tänka ändra lite med bloggen under dagen så är den konstig vet ni varför:)

♥ söndag!

Godmorgon bloggen!
Trist väder idag, massa regn. Blir så trött på det! Vill ha sol nu , det är ju sommar men känns inte så.

♥ nytt!

Kappahl 129:-
Bikbok 149:-
Bikbok 149:-
Bikbok 129:-
Fick det när man handlade för över 300:- på Bikbok

♥ lördag!

Hallå alla bloggläsare!
Hoppas allt är bra med er denna gråa lördag.
Har precis gjort en ny header, kände att jag nehövde göra en ny men den blev sådär. Ska ta riktiga bilder sen en dag hade jag tänkt.
Jag ser inte den men hoppas att ni gör det.
Idag har jag inga planer alls, förutom att springa.
får se var dagen tar mig.
Kolla in om någon timme så får ni se gårdagens shopping :)

♥ dagens outfit!


♥ solning!

Sådär, då var man hemma från jobb. Har precis ätit en nyttig lunch, bestående av kycklingsallad, mycket god! Älskar att äta nyttigt, man känner sig fräsch då!
Ska alldeles strax byta om till bikini, smörja in mig(VIKTIGT!) sen lägga mig ute i solen och ha de skönt. Kommer nog ligga där ute hela eftermiddagen .

♥ torsdag!

Godmorgon bloggen!
Vilket härligt väder det är ute, trots att klockan bara är lite över sju.
Sitter här i träningskläder och är redo för en lugn löparrunda. Älskar att springa när det är så här fint väder och man blir mer motiverad. Håller ni inte med?

♥ dagens outfit!


♥ pommesfrites kropp?

Har precis suttit och lyssnat på radio. PT-fia var med där och det var ganska så intressant. Hon snackade bla om att vi tjejer vill vara smala och om man redan är smal behöver man inte träna. Varför inte? Man mår ju bra av att träna. Hon sa att pommesfriteskroppen som hon kallade är vanlig. Det är så en människa som är smal men har inga muskler och är som gummi om man petar på armen tex.
Det är inget att sträva efter tycker jag.
Själv vill jag har en smal, sund & tränad kropp. Det ska synas att man tar hand om sin kropp och mår bra!
Nu ska jag laga mat

♥ frisören!

Godmorgon bloggläsare!
Vilket tråkigt väder det är idag, en masa regn. Jag som hade tänkt ta en pw nu på morgonen men det tänker jag inte längre. Finns inget mer omotiverande än regn!
Ska strax gå ner tll frisören och klippa till håret lite. Blir endast topparna idag. Bilder får ni se senare.

♥ nytt!

Igår tog jag och M en spontantripp till Gekås, och shoppade lite. Hittade mest saker till lägenheter men även lite söta kläder mm.

♥ outfit!

Här har ni gårdagens outfit då jag var och firade en student:)

♥ studentfirande!

Idag är det studenternas dag! Fan vad jag längtar tillbaka när jag själv tog sudenten, är redan två år sen. Kan inte fatta att tiden gått så fort.
Ska strax iväg och jobba några timmar sen iväg och kolla på studenterna och fira en av dom. Hoppas bara vädret håller i sig. Lägger upp en bild på outfiten senare ikväll:)

♥ på flykt!

Vilken härlig dag det varit idag! Har varit iväg och klättrat, väldigt roligt men varmt som fan. Ska inte klaga på värmen, men det var väldigt varmt eller kvavt.
Nu ska jag sticka ner och hämta tvätten sen sticka ut och hitta på något.

♥ saknar!

Åh vad jag saknar att blogga! Tänkte börja blogga lite smått nu men det kommer tyvärr inte bli så många inlägg per dag och så mycket bilder eftersom jag väntar på att dom ska släppa appen till iphone:)
Ni får stå ut sålänge.!

RSS 2.0