♥ så snygg!

Att få denna kroppen är absolut mitt mål, och jag ska nå det!

♥ tisdag!

Äntligen hemma! Känns skönt plus att jag är ledig imorgon.:)
Hoppas allt är bra med er där ute i bloggvärlden, själv så börjar jag bli förkyld. Tror inte det är pollen.... eftersom det har regnat så mycket. Men jag vet inte.
Ska alldeles strax börja fixa mat. Idag blir det stekt kyckling och ungsbakade rotfrukter, är så gott! & det är nyttigt!
Hörs sen!

♥ inte äta & äta!

SÅ nu har jag gjort två listor på vad jag ska äta och inte äta. Hoppas jag kan hålla detta nu!

♥ pw i regn!

sådär, då var min pw avklarad för denna dagen. Skulle egentligen gått den imorse mendet regnade så stannade hemma. Men det började regna nu med när jag var ute och gick, fast jag fortsatte att gå och det är jag glad över. Känns så skönt nu efteråt.
Sitter och laddar om batterierna nu för jag hade tänkt ta och springa en 5km runda innan jag ska fixa mat till min älskling. Inte så värst lång runda men det är skönt att springa!

♥ måndag!

Hej bloggen!
Har haft lite bloggpaus, känndes som att det behövdes! Har så mycket som snurrar i mitt huvud så jag var tvungen att reda ut lite. Vilket jag har gjort nu och det känns så bra. En stor del av tankarna är min vikt och kropp. Vill vara nöjd med mig själv och samtidigt vara smal. Därför har jag bestämt mig för att träna varje dag, väga mig två gånger i veckan och äta nyttigt. Ser ingen annan utväg, vill inte svälta mig själv eller ta skada. Får se om jag mår bättre av detta.
Annars har det inte hänt allt för mycket i helgen, mest regn!
Nu ska jag ut och hoppa hopprep, skippar pw eftersom det börjar regna när som helst.

♥ inte klok!

Jag är fan inte klok! Har precis varit ute och sprungit 5km i detta vädret. De e säkert 30grader i solen och där springer jag. Kan inte fatta att jag faktiskt gjorde de, men skönt känns det nu.
Ska strax hoppa in i duschen, smöja in mig med sunlotion sen lägga mig ute i solen och steka! Hoppas på att jag får lite färg idag. Älskar att vara brun.
Höres!

♥ onsdag!

Godmorgon alla bloggläsare!
Hoppas allt är bra med er denna onsdag. Sjävl mår jag utmärkt.
Har hunnit ta min morgon pw också ätit frukost, och nu väntar det jobb. Men inte så länge som tur är, ska hem och sola sen någon timme hade jag tänkt. Sen fixa lite tills min älksling kommer hem eftersom han fyller år idag:)
Nä, dags att röra på sig.

♥ hemma!

Sådär, äntligen hemma. Eller hemma hos mina svärföräldrar, ska vara här och se Big Brother hade vi tänkt. Sen hem och sova! Ska bli skönt.
Var en trevlig tripp till Jönköping, åt lite Mc Donalds (som jag ångrar väldigt mycket just nu ....)
också valde min älskling sin present som kommer bli super nu i sommar.
Nä , nu ska jag läsa era bloggar .'
Hörs imorgon

♥ tecknar !

Härligt väder denna eftermiddag med! Men tyvärr kan jag inte lägga mig ute och sola, är så jävla mycket pollen och det tål inte jag . Allting är ju gult. Synd tycker jag.
Så därför får jag sysselsätta mig med något annat , och det är att teckna. Just nu håller jag på att tecka hår. Är svårt att få det att se naturligt u men ag ska klara de. Bara att träna!
Här får ni en skön låt:
http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A&feature=related

♥ tisdag!

Hej bloggen ♥
Tycker min blogg är så tråkig nu, måste fixa min header! Sen är det lite svårare att uppdatera men så fort appen kommer så blir det mycket bloggande, det lovar jag. Kommer mer bilder så också.
Hoppas nu står ut !

♥ sola!

Så, nu har jag ätit upp mitt mellanmål och ska byta om till bikini hade jag tänkt. och smörja mig såklart, de får ni inte glömma. Super viktigt är det!
Hörs sen!

♥ måndag!

Godmorgon bloggen!
Allt bra med er idag? Själv mår jag bra, kan inte bli bättre när man vaknar upp med strålande sol samtidigt som man hör fåglarna kvittra utanför. Det kallar jag vår.
ska strax byta om sen gå en timmes pw hade jag tänkt. Älskar att vara ute och gå på morgonen, man får mycjet mer energi under dagen då tycker jag :)

♥ söndag!

Godmorgon bloggen! ♥
Nu ska jag ut på en morgon pw hade jag tänkt.
Hörs sen!

♥ dumma iphone!

Är så irriterad på min Iphone just nu! Allting har förstorats och jag ser knappt något. Kan inte läsa mina meddelanden eller någonting. Någon som kan hjälpa mig!?

♥ sola!

Så, nu har solen tagit plats på uteplatsen och jag ska lägga mig där i min solsäng. Just nu ser det ut som att jag kommer ligga där några timmar!

♥ lördag!

Nu tänker jag börja blogga här igen, i min älskade blogg!
Trivs bättre här än på devote.

Bloggen kommer vara lite konstig nu ett tag , måste fixa ett par saker:
  • header
  • vänta på blogg appen släpps ( blir mer bilder och inlägg)
  • fix & trix

RSS 2.0