Badminton!

Jag undrar om det kommer bli oväder idag, eftersom det är kvavt och molnigt.
Nu ska jag ut och spela badminton med min älskling, kan inte sitta inne när de e så varmt. Plus att jag får extra motion;)
Skriver mer senare:)

Vaaarmt!

Hej bloggen!

Härligt väder idag och varmt är det!, fattar inte att det kan vara sån varme i Sverige.

Har solat klart för idag och kom precis hem från en cykeltur. Men det var lite för varmt för det, blir så trött av varmen. Någon annan än jag som blir det?

Tävling om veckans blogg!

Hade tänkt ha en veckans blogg varje tisdag.

För att man ska kunna vara med måste man skriva ett mejl till [email protected] och skriva att man vill vara med och tävla, sin bloggadress och vad det är för sorts blogg man har. Jag väljer ut 5 till att börja med och den som får flest röster skriver jag ett inlägg om och och gör reklam för den bloggen.

Glöm nu inte att rösta !



Tisdag!

Godmorgon bloggen!

Hur mår alla läsare idag? Själv mår jag bara bra:)

Innan imorse var jag ute en runda och åkte inlines, älskar verkligen det och speciellt när det är så fint väder. Man känner hur skönt vinden svalkaren när man e svettig.

Nu har jag iallafall tagit solkräm på hela kroppen och är redo för att ligga och pressa hela dagen. Har inget annat planerat idag så sola funkar utmärkt.

Snygga linnen från GT!

Sitter just nu och kollar lite kläder inne på Gina Tricot (hemsidan) och hittade dessa tre snyggingar. Kan vara perfekta nu i sommar till den perfekta brännan. Och ja jag älskar rosa, för er som inte visste det :)

Beställt!

Heej bloggen!

Sitter vid sjön och myser med min pojkvän, har inte solat idag. Kände att jag måste vila en dag från det. Sen har jag en j'vla allergi idag så är inte så pigg.
Har precis beställt hem the hills säsongerna:) så nu har jag något att se på varje kväll. Älskar den serien!

Vad gör alla andra i denna värld?

Tips om film!

Filmens titel: Farsan

En rolig och härlig film. Kan gott rekommendera den till alla ni som läser min blogg. Filmen handlar om en Farsa, han jobbar i en cykelaffär och har en son. Sonen har en flickvän och de ska få barn ihop men de farsan inte vet är att dom ska adoptera. Han försöker själv hitta en ny kvinna men lyckas inte.



Dags att se film!

Nu har jag precis duschat och gjort mig klar, ska strax gå till huset och kolla på någon film. Vi kollar rätt så mycket film där:)

Har även hunnit cykla idag igen och det gick snabbare denna gången så det går framåt. Ska försöka cykla varje dag nu. Efter det gjorde min älskling lite mat och det var gott, var rätt hungrig så nu är jag mätt och go.

Brukar ni mina läsare se mycket film?Ge gärna tips på bra filmer:)

Mys i solen!

Så, nu har jag och min pojkvän åkt iväg för att sola. Vi ligger på en stenkulle vid en sjö och solar:) Och självklart har vi coca cola med oss.
Tycker ni är lite dåliga på att kommentera :(

Söndag!

Älskar när man vaknar upp till soligt väder:)

Var ute och åkte inlines innan imorse och det var så skönt. Och nu har jag precis smorjt mig så ska strax ut och sola ett tag. Har inga planer alls för dagen så vi får se vad som händer.

Vad ska alla ni andra göra idag?:)

Kvällsmys!

Cykelrunda gick bra innan, klarade det på under en timme:)(bra för mig!)

Nu är vi i huset och ska strax kolla på film. Tror det blir Farsan, har ingen aning om vad den handlar om men hoppas den är bra iallafall.

Sen har min älskling fixat en sak men säger inte vad än.hehe

Dags att cykla!

Ska ta på mig mina träningskläder nu för jag och min pojkvän ska ut och cykla en rejäl runda hade vi tänkt. Solen är fortfarande här men de är även molnen så det gör inget om jag inte får sola.

Vad har ni mina läsare för er idag?:)

Tips om solkräm!

Eftersom jag älskar att sola och vara brun använder jag alltid solkräm, oavsett om det bara är en timme jag ska sola. Man ska vara noga med att skydda huden!

Här är iallfall det två krämer jag använder:






Lördag!

Hejhej bloggen!

Allt bra med er mina läsare?:)

Själv mår jag bra, är lite trött sen igår men det är inte så farligt. Hade en rolig midsommar iallafall och fint väder hade vi med.

Just nu håller jag på att sola, men solen går i moln lite då och då så får se hur länge jag står ut med det.



Uäääk!

Fyfan vad mätt jag är!
Har redan hunnit äta tårta, lunch,chips och fika och det är inte slut än. Senare ska vi grilla och efter det äta en massa melon. Känns som jag är tre storlekar större nu:p

Tycker det är dålig statistik och ni kommenterar dåligt!



Midsommar!

Godmorgon bloggen!

Idag är det midsommar och inget fint väder:( men jag hoppas det ändrar på sig.

Har hunnit åka inlines en runda, kände att jag var tvungen eftersom jag har en känsla av att det kommer ätas mycket idag och ska snart iväg och äta tårta. Kanske får springa en runda senare idag också.!

Vad ska ni kära läsare göra idag?

Midsommarkrans!

Sådär, nu har jag solat klart för idag.

Solade ungefär till kl 2 innan idag och sedan tog jag en paus och åkte mc med min älskling. Lika härligt varje gång! Ni som inte har åkt innan GÖR DET!. Sen åkte vi till huset och solade några timmar till, älskar verkligen att bara ligga och steka, helt underbart.

Har även hunnit göra en midsommarkrans:) Blev inte världens bästa men den duger åt mig, ska fota den så ni får se också.

Nu ska jag och min älskling kolla på en film, hoppas den är bra!

Dagens smoothie!

Här kommer dagens (morgonens,, vet inte om jag gör fler senare idag)




  • yoghurt
  • björnbär
  • mjölkchoklad


Svårare än så är det inte!

Torsdag!

Godmorgon sunshines!:)

Ännu en dag med sol, så är insmorjd med solkräm, solsängen är på plats och musiken är laddad! Kan det bli bättre?!

Vad har ni för er idag?
Tror inte det kommer vara så många som sitter inne idag och läser bloggar idag men jag uppdaterar mycket ändå.



Behöver er hjälp!

Jag undrar om det är någon av mina läsare som kan tipsa om bra träningstips? Älskar att träna ute nu när det är fint väder och det ska kännas att man tränar. Och jag tycker bäst om konditionsträning.

Sen  kan vi göra så att den som ger bäst tips får en länkning:)

Mys!

Kan inte sluta skriva att jag älskar detta vädret!:)

Men iallfall, solar inte nu mer utan har umgåtts med min älskling. Vi har bl.a. spelat badminton, roligt tycker jag. Och senare ikväll ska vi ut och springa. (måste göra det)

Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?

Paus från solen!

Nu har jag solat ett tag så har tagit en paus från solen. Åt precis en god lunch och den satt gott, var hungrig:(

Nu ska jag strax ut i solen igen och steka :)

Onsdag!

Godmorgon allesammans!

Har precis varit ute och åkt inlines en runda, älskar att göra det nu på sommaren. Underbart väder e de också ute. gissa vem som ska sola hela dagen idag?!
Har även gjort en smoothie med jordgubbar och choklad, smakar faktiskt gott:) Är lätt och gott att äta nu när det börjar bli varmt, tycker inte det är å gott att äta när det är varmt ute.

Natti!

God natt, kära läsare!



Låt som satt sig på huvudet!

http://www.youtube.com/watch?v=ic1wEomOfes&feature=related
Den låten har satt sig i huvudet på mig och den är så bra! Var ett fan av Darin för några år sen och han är bra fortfarande tycker jag. Han har blivit mer vuxen nu :p

Film!

Go'kväll bloggen!:)

Nu kl 21 är det en film på tv6 som jag tänke se, vet inte alls om den är bra men det får vi se.

Var precis ute en lång promenad i detta fina väder och jag älskar att sommaren äntligen har kommit. Hoppas det är sol imorgon för då ska jag sola hela dagen:) Steka fettet , hehe.



Behöver hjälp!

Tjaa!

Undrar om någon av mina läsare är bra på photoshop? Har iallfall fått de på min dator nu och jag fattar mig inte riktigt på det, har suttit och provat men kommer ingenstans:(

Så om ni vet får ni gärna hjälpa mig:)

Back on track!

Tja bloggen!

Sorry för jätte dålig uppdatering men min dator har inte varit hemma. Den har blivit som ny, min svärfar har fixat den till mig eftersom den inte fungerat som den ska riktigt!

Just nu händer det inte så mycket och senare idag vet jag inte heller vad som kommer hända, återstå att se. Vädret är inte det bästa heller, ingen sol:(

Chokladpudding + film!

Tja alla läsare!:)

Nu ska jag ock min älskling äta chokladpudding och kolla på den nya Wallander filmen. Såg aldrig den tidigare i veckan. Var sjukt längesen jag åt chokladpudding, åt det bara när jag var liten men inte nu mer. Så får se om det är lika gott nu som då:)

Är de någon av mina läsare som brukar äta de?



Bring it on!

Har precis sett Bring it on, en bra film tycker jag. Älskar sådana filmer som är typiskt tjejiga:)

Nu ska jag och älsklingen ut och gå en promenad runt sjön med hunden. Är lite sol så ska inte klaga på vädret. Senare idag har jag ingen aning om vad som händer.

Ps: någon som vet hur man gör tidsinställda inlägg?!? måste veta de ju!

Fredag!

Godmorgon bloggen!

Hur mår alla kära läsare idag? Själv mår jag bra, är trött bara.
Just nu sitter jag i Vetlanda inne på ett bibliotek och surfar lite. Min kära pojkvän är här i stan och fixar en sak och snäll som jag är följde jag med:)

Internet här är ju bra! Inte trodde jag de.
Ska strax lägga till alla på bloglovin som jag lovat och alla andra får också gärna göra det!

Hörs sen!

Kycklingpytt!

Har precis ätit middag/kvällsmat, vet inte riktigt vad det räknas som vid denna tiden. Det blev iallafall kycklingpytt, äter alltid de eftersom jag inte äter kött (gris).

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och tvätta håret, älskar när man har nytvättat hår:) sen ska jag såklart smöjar mig med after sun!

Och jag undrar om det är någon av er som läser min blogg som vet hur man gör med tidsinställda inlägg? Vill gärna veta så jag kan uppdatera mycket även om jag är ute i det soliga vädret:)




paus i solningen!

Så, nu har jag solat några timmar så ska ta en paus nu tänkte jag. Jag och min älskling ska spela lite badminton och bara umgås:)
Ta det nu lugnt i solen allihopa!



Hur man gör på bloglovin!

Tänkte bara skriva ett inlägg hur man gör på bloglovin!

Man går in på www.bloglovin.com och loggar in/blir medlem. Sedan söker man på den blogg man vill följa och väljer att följa den. Svårare än så är det inte :)

Torsdag!

Heej bloggen!

Solen e framme och de betyder att jag ska sola! SKa bli brun som fan nu i sommar hade jag tänkt:)

Senare idag ska jag ut och springa, 17km står det på schemat. HUR FAN SKA JAG KLARA DET! Jo jag ska bara springa på och inte stanna ;) Och om jag orkar så ska jag fiska med min underbara sambo<3

Nä nu ska jag ut i solen, skriver mer under dagen.
Glöm inte rösta på mig nu, vet inte när tiden går ut!

Älskar det soliga vädret!

Så, nu har jag äntligen tid att skriva!
Idag har det varit underbart väder ute, känns verkligen som att sommaren är på väg:) Idag har det inte hänt allt för mycket, har mest solat men har inte fått någon färg:(

Ska snart se en ny Wallander film men min älskling och jag hoppas det är riktigt spännande.

PS: glöm inte rösta på mig!!!!!!

Rösta på mig!

Är med i en tävling om att bli veckans blogg. För att kunna rösta på mig gå in på www.claaaudias.blogg.se  :)

SNÄLLA RÖSTA!:)

Åh vad jag hatar internet!

Internet är fortfarande segt och det stör mig!
Ska skriva mer när jag kommer till huset.

Och ville bara säga att jag uppskattar era kommentarer och tycker de e kul när ni skriver:)

Segt internet!

Tja bloggen!

Internet funkar inte som det ska, så uppdateringen blir bättre senare idag då jag ska iväg till huset.
Nu hade jag tänkt ta på bikinin och smörja mig för att sen lägga mig ute i solen och pressa! Ta de nu lungt alla som solar:)

bloglovin!

Tänkte bara tipsa er om en sak.
Ni får gärna lägga till mig på bloglovin.com och jag lägger även till er då!
Skriv i en kommentar om ni gör de så ja vet.
På Bloglovin kan man följa bloggar och vet om de har uppdaterat eller ej.

Nä, nu ska jag ut i solen igen!

Middag!

Så, nu har jag precis ätit en god middag. Idag blev det stekt kyckling, nypotatis, sås och god sallad:)
Är proppmätt nu, så ska ta och smörja mig med solkräm sen lägga mig på balkongen ett tag. Är soligt och fint nu :D

Skriv gärna vad ni tycker jag ska skriva mer av!

Tisdag!

Godmorgon bloggen!

Trist väder ute idag, jag som hade tänkt sola idag med mina nya solkrämer.
Men iallafall, har precis ätit en god smoothie till frukost som bestod av yoghurt, jordgubbar och mörk choklad:)

Nu ska jag in till "mini-centrum" och fixa lite saker.

Hörs sen!




Filmtajm!

Nu ska jag ta och kolla på en film och äta frukt! Får inte äta mer godis/chips så då blir de god frukt. Vilket är mycket nyttigare och man får inget dåligt samvete efter att man ätit upp de.
Filmen vi ska se heter Baby på vift, en härlig film tycker jag!

Nä, frukt och film var det.

Hemma i småland!

Tja bloggen!

Nu har jag äntligen kommit fram, är tillbaka i småland igen:)
Har ont i mina ben som fan nu eftersom jag suttit på en mc i över två timmar.

Jag lovar att de kommer bli bra uppdatering nu igen, så försvinn inte !

Top model!

Tja bloggen!

Nu e de dax att se på top model från i måndags, får se de nu eftersom jag missade de:(
Ska bli inspirerad av att se de smala :d

Byee!

Studenten igår!

Så, nu har jag äntligen tid till att skriva!

Var ju på studentfest igår ute hos min kusin, vilket var trevligt. Vädret var inte bra, regn och blåst men vi satt ändå ute i ett partytält och åt massa god mat. Vi var där i några timmar sen var vi trötta och åkte hem. Snackade inte så mycket med henne eftersom hon satt och förfesta med sina kompisar så det var lite tråkigt.

Idag är de exaxt 1 år sen jag tog studenten och tiden har gått så fort! Hade gärna gjort om det :)

Sorry för ett tråkigt inlägg och dålig uppdatering men blir bättre sen när jag kommit hem, det lovar jag!

Lördag!

Godmorgon bloggen!

Orkade inte skriva igår när jag kom hem så det kommer i ett eget inlägg senare :)

Ska snart ut och gå en runda med min älskling sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Ha det!

Fredag!

Godmorgon bloggen!

Har precis tagit en varm skön dusch!

Ska strax ta och kolla på SATC filmen som jag fick av min mamma igår:) Efter de ska jag och min pojkvän in till stan och gå runder lite så jag HOPPAS att det inte regnar då! Ska även inom tandläkaren för en vanlig undersökning.

/f

I Helsingborg:)

Hallå bloggen!

Nu kan jag äntligen uppdatera!

Resan hit gick bra, förutom att det regnade som satan sista biten. När vi kom in så fikade vi med min mamma och syster, efter det fick min pojkvän ett ryck och ville åka till Väla så vi gjorde de. Väla är ett köpcentrum i Helsingborg för er som inte visste de!

Annars har det inte hänt så mycket, regnar här och det är inte så roligt. Kl 21 ska ja se Kniven mot strupen iallafall :)

Seeya!:)

Skolavslutning!

Tjaa bloggen!
Har precis kommit hem, har varit på min pojkväns systers skolavslutning. Började i kyrkan där eleverna sjöng sen var vi i hennes klassrum och körde någon lek. Kul!

Väntar just nu på att min pojkvän ska komma hem så vi kan dra till huset och äta
tårta sen åka mc till helsingborg. Vi kommer vara där över helgen för att hälsa på min familj och gå på min kusins student!

Hinner inte svara på era kommentarer nu men svara när jag kommit till helsingborg:)

Hemma & en massa regn!

SÅ, hemma igen!
Var ju i "stan" en runda och checka läget. Fanns inte så mycket snyggt tyckte jag men hittade iallafall ett linne jag tänkte ha på fredag då min kusin tar STUDENTEN. Också tänkte jag ha leggings till det, så nu hoppas jag bara att det blir fint väder också:)

Internet är segt så det går inte att ladda upp bilder, jag lägger upp det senare ikväll då de funkar bättre:)

Nu måste jag sticka igen, ska iväg till huset. Och ska gå i detta j'vla regn! HATAR DE!

Vetlanda!

Nog roligt det var att springa i regnet och bli skrämd av en kossa!?! Det hände mig iallafall så kanske får springa en runda senare idag, hoppas min älskling vill med isåfall.

Ska alldeles strax sticka iväg till huset och få skjuts till min pojkväns jobb så ska vi åka in till Vetlanda. Ska bli roligt att komma ut lite, ska kolla lite i affärerna och se vad de finns för snyggt. Såg en bloggare som hade köpt en riktigt snygg tröja ska se om den finns :)

Nä nu måste jag dra!
Skriver när jag kommit hem igen:)

Marisa Miller!

Så nu ska jag ut och springa!
Måste träna mycket och äta nyttigt annars kommer man aldrig se ut som Marisa Miller, en VS modell för er som inte visste de:) Hon är to die for!

Så träning + min nya diet - kommer göra mig hur snygg och välformad som helst. Eller vad tror ni?



Onsdag!

Godmorgon kära läsare!

Hur är läget idag då?

Jag mår iallafall bra, förutom att det är tråkigt väder och då blir man inte sådär "glad" av att gå ut och hitta på något. Har varit uppe ett tag men inte skrivit förrens nu, läste lite andra bloggar:) Och jag såg att det var många som besökte mig igår och jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det. Skriv i kommentarsfältet vad ni vill läsa om och om jag ska börja med dagen outfit eller vad som helst.

Ska försöka hinna med och fixa med resten av designen så den blir helt klar tills imorgon då jag och min pojkvän åker till Helsingborg!



Filmtajm!

Go kväll bloggen!

Var iväg innan ett tag i huset där vi kollade på en riktigt bra film. Kommer inte ihåg vad den heter men den handlade iallafall om nazister. Tycker alla borde se den och ska ta reda på vad den heter tills imorgon!

Annars har det inte hänt mycket mer, regnar som vanligt bara.

Nu ska jag mysa och kolla på någon film som går på tv med min älskling!

Kanske skriver ett god natt inlägg senare.
Seeyaa!

Nymålade naglar!

Målade ju naglarna innan i dag och har glömt visa dom! Så har tagit två bilder där man ser hur det blev. ( inte världens bästa bilder eftersom jag bara har min mobilkamera och den e inte så bra)




Nagellacket jag använde:











Resultatet!




Ny design!

Sådär, nu har jag fixat lite med designen men är inte helt klart. De tar fan lång tid att fixa sånt, de trodde inte jag innan jag började.

Nu tänkte jag ta och springa en runda och sedan äta lite lunch. Måste ta en paus från datorn känner jag.





Tisdag!

Godmorgon bloggen!

Tisdag idag, vilket innebär att vi snart drar till Helsingborg! Längtar faktiskt men mer om det senare.
Idag är det trist väder igen, hatar det verkligen. Varför kan det inte bara vara sol & sommar?!?

Har lite att göra idag, här är en lista;)

  • måla klart mina naglar
  • fixa med min header
  • ut & springa + annan träning
  • fixa mat till min älskling
  • BLOGGA!


Det är lite av hur min dag kommer se ut , händer säkert något annat också.

Nä, nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång.

Joggingtur!

Sådär, nu e jag hemma igen efter att ha varit ute och sprungit i regnet. Hatar att det ska regna men samtidigt är det skönt när man springer, blir inte så himla varm då:)

Just nu håller jag på att fixa mat, blir kycklinggryta &ris. MUMS!



Måndag!

Tjaa bloggen!

Äntligen är sommaren på väg! Har varit sol nu i några dagar och det älskar jag. Har haft en underbar helg med min pojkvän och har även solat som satan! Börjar bli brun, har fått svaga linjer  och det tycker jag om.

Ska snart ner till affären och senare ska jag ut och springa. Är inte så lockande just nu, är tråkigt väder men vad gör man inte för en snygg kropp?!?!?!

Dags att gå!
Seeyaa!

RSS 2.0